Movitz och Hedvig

Heeej! Idag har jag träffat Helena från min klass. Jag fick äntligen träffa hennes underbart söta hästar! Vi travade med Movitz, som är på bilden. Man dör lite så söt han är. Det var skit kallt i stallet och smart som jag var tog jag inte med några vantar eller mössa. Efter det bakade vi en kladkaka och kollade på favoritfilmen Hugerspelan och taggade inför Catching Fire som snart har premiär på bio!!

Klippning och Tandläkare

Idag har jag varit tre timmar i hos min frisör och fått ny hårfärg. Eller jag har gjort blonda slingor + en toning. Jag provade denna gången att slinga med en hätta. Det gjorde ganska ont, men det blev bättre resultat än när jag färgade med folie. I vissa ljus ser håret dock grått ut, men efer ca 3 tvättar kommer det se bättre ut. Sen har jag också varit hos tandläkaren och till min stora förvåning hade jag inga hål! Jag ska dock tillbaka dit på fredag då jag ska fixa en söndrig tand. 
Före (från min förra klippning)
 
Efter

Med tanke på håret

Imorgon ska jag klippa håret och besöka tandläkeren (hatar tandläkaren). Jag gjorde blonda slingor i håret i Maj och nu tycker jag att det är tid för att slinga utväxten, dock syns den inte så jätte mycket. Jag vill också att håret ska bli blondare så jag kommer slinga mer hångslingor. Jag vill att håret ska se blont ut, men jag vill inte färga hela håret. Aja, jag får de vad jag gör imorgon. 

Stugan i stormen

Hej! I Söndags åkte familjen hem till mina kusiner på landet, där vi stannade tills idag. Det var väldigt stormigt och regnade hela tiden så vi var mest inne och mös och läste.

Vapiano och Frozen yoghurt

Idag var jag ledig vilket var väldigt skönt. Jag städade hela huset och sen kollade jag på serien the Vampire Diaries. Vid 4 stack jag till Emporia och år på Vapiano med några kompisar. Jätteysigt var det. Sen åt vi på frozen yogurt på yoggieboost också. Har aldrig ätit det innan, men det var så himla gott!

AVICII

 
Avicii har ju släppt ett nytt album för någon vecka sedan och jag har vekligen fastnat för denna låten. Den påminner kanske lite om Wake me up som också är en underbart bra låt. Men denna lysnnar jag på konstant hela tiden just nu. Lyssna på den om du inte har gjot det.

Äntligen lov!

Bild från Paris.
 
Hej, i skolan fick vi veta att morgondagens enda lektion blev inställd, så vi får hela dagen ledig! Så nu har jag fått 
höstlov, vilket är underbart! Imorgon hade jag tänkt städa huset, och sen ska jag träffa några kompisar från klassen. 

Musik and dejavu

Idag slutade jag kl 10:50, vilket var väldigt skönt, så jag träffade en vän från klassen en stund. Sen kollade jag på serien O.C som jag såg på en del när jag gick i sjuan, men för någon mysik anledning jag aldrig såg klar. Sen pluggade jag en del såklart också. På kvällen så kollade jag på min lillebrors klass konsert. Han går i musikklass precis som jag gjorde i grundskolan och dem var jätteduktiga. Där träffade jag även två från min gamla klassen som jag inte har träffat på länge och även min före detta musiklärare, vilket var skit kul.

Princess

Bild ifån igår. Har på mig en ny topp ifrån Ginatricot som jag köpte i Lördags. Jag lyckades även byta till en ny jacka från Zara då min jacka jag köpte förra mådaden var trasig vilket var skit bra. Jag ver helt överygad av att dem redan var slut. 

Stressigt

Bild från igår
Nu har jag precis kommit hem från min tennis. Dem andra två tjejerna i gruppen ar inte där, så jag fick privatträning vilket var väldigt skönt. Vi övade intensivt på saker som jag måste förbättra, bla. serven. Sen nu måste jag plugga. Vi har jätte mycket matte läxa tills på fredag och jag ligger ganska långt bak. Imorgon så har är mina två sista lektioner inställda vilket betyder att jag slutar redan 10.50. På Fredag slutar jag även tidigt, kl 10 och set ksa bli så himla skönt. Efter det har jag höstlov i en vecka. Behövs verkligen just nu. 

Red

 
Hej! Idag mår jag ganska mycket bättre, har fortfarande lite ont i huvudet men annars är det bara bra. Idag ska jag sticka in till stan och lämna tillbaka min söndriga jagcka från Zara, och förhoppningsvis hitta en likadan eller någon annan snygg. Sen ska jag också köpa lite andra kläder. 
Ikväll ska familjen och jag hem till några kompusar vilket ska bli ku

Tänd ett ljus och låt det brinna

Nu är det verkligen höst och det har börjat bli mörkt tidigt. Då är det så himla mysigt att tända ljus och bara sitta i sin säng och mysa och läsa en bra bok, eller i mitt fall plugga. 

Bra, fantastigkt jätte bra

Hej, bloggen! Jag stannade hemma ifrån skolan idag, eftersom jag inte mår så bra. Min bror är också sjuk och hemma så just nu sitter vi och kollar på tv. Förutom att jag har blivit sjuk och har ett berg med matteläxa och en jobbig svenka text att skriva så mår jag faktist bra. Bättrre än vad jag har mått på mycket länge. Känner mig glad lixom. Längtar inte alls tillbaka till sommaren och grundskolan och min gammla klass. Verkligen inte. Så om någon hade frågat hur jag mådde, hade jag svarat att jag mådde bra och inte ljugit. 
 

Varför just idag?

Ush har precis kommit hem från en hemsk dag i skolan, vi hade nämnligen fysik prov. Det började på värsta tänkbra sätt. Jag hade glömt min miniräknare. Omg! Vad annat kan kan göra än att få panik. Riktigt hemsk var det. Som tur var fick jag låna en räknare, men annars hade jag varit körd. Varför glömmer man sin räknare just när man behöver den? Provet gick ganska dåligt, vilket var precis vad jag hade förväntat mig eftersom fysik är så satans svårt på natur linjen.  Nu mår jag också ganska dåligt och har jätte ont i huvudet och vill bara sova. 
Bild från i sommras innan jag visste helvetet som skulle komma. 

Hanna + Hästar = True

När jag precis hade fyllt 6 år började jag rida. Jag hade tjatat på mina föräldrar hur länge som hellst och äntligen skulle jag börja rida. Jag red i ca 8 år och älskade det jätte mycket, men när jag gick i sjuan kom jag på den brillianta ideen att jag skulle börja på dans istället, så jag slutade rida helt. Bara sådär lixom.
 
 Ehhmm, vafan tänkte jag med!? Hur kunde jag sluta göra någonting som jag gillade så mycket. Nu vågar jag inte börja igen. Absolut inte.Nu går jag inte ens kvar på dansen så att jag slutade rida känns väldigt onödigt. Jag ångrar mig så himla mycket. Vill bara gråta när jag tänker på det. 
 
 
 

11.50

Idag slutade jag 10.50 eftersom vi hade två inställda lektioner, vilket var jätteskönt. Då stack jag hem direkt och satte mig och plaggade i ca 7 timmar, eftersom vi har fysikprov imorgon. Tror inte att det kommer gå bra, för att fysiken äv väldigt svår. Fysik brukade faktiskt vara mitt favorit ämne men nu är det ett av de värsta. 

Jag ser stjärnor

Hej! Jag kom hem från skolan för någon timme sedan. Nu var det då tänkt att jag skulle råplugga fysik eftersom jag ska ha prov på det på Torsdag, men jag kände att jag var tvungen att ta en liten paus och updatera bloggen igen. Idag har jag inget piano vilket är jätteskönt då jag inte har tränat någonting på läxan   

Det hänger på detaljerna

För nåfra månader sedan visade jag ett par blider på mitt rum i min blogg, dem kan du se här. Jag tänkte att jag skulle kunna visa fler bilder då jag har förändrat lite i rummet. 
 

Presenter #2

Efter väldigt mycket tjat från en viss person, ja du vet men du är så känn dig träffad, så tänkte jag att jag skulle visa vad jag fick igår av min släkt.
Lila orkideer
Jätte mysiga "inomhus/mys skor" som jag har haft på mig hela dagen.
Mörk rött nagellack av märket essie.
Smink borstar och ögonskugga
Två scarfsar (osäker på vad det heter)
Body butter, vitamin spray och hårinpackning.
 
Förutom detta fick jag också filmen the bling ring och pengar.

Lights

 
Nu har precis de sista gästenra lämat oss och jag är super trött. Jag fick en massa fina presenter som jag kan visa imorgon för just nu orkar jag verkligen inte. Har inte hunnit plugga så mycket som jag ville idag eftersom jag var tvungen att hjälpa till här hemma vilket gör att jag kommer få sitta hela dagen och plugga imorgon. 
 
Nu ska jag lägga mig i min säng och kolla på filmen The bling ring som jag fick idag. Har sett den en gång innan och jag gillade den ganska mycket. Älskar att Emma Watson är med i den! 

Fall


Så mycket att göra

Hej! Idag ska jag bli firad av min familj och släkt, eftersom jag fyllde år för någon vecka sedan. Imorgon ska jag sitta och plugga hela dagen, för jag har en hög med läxor som väntar. Usch man är aldrig ledig eller kan ta det lugnt känns det som. Men har man valt natur linjen så har man. 
 
 

The Great Gatsby

En låt jag tycker om väldigt mycket just nu är "young and beautiful" av Lana del ray. Jag började lyssna på låten i smaband med att jag såg filmen The Great Gatsby som låten är med i. The Grate Gatsby är en av mina favoritfilmer och jag rekomenderar dem som inte har sett den att se den.  
 

My ♥

Lite gamla bilder på min älskade Timja 

----

 
Uch vad mycket läxor och prov jag har framför mig nu. Idag hade vi ett matteprov som gick jag tror gick ganska dåligt. Vi hade inte enligt mig tillräckligt mycket tid att göra alla uppgifterna, jag hann till och med inte att göra två upgifter. 
 
Idag ska jag ta en paus och inte plugga någonting tänkte jag. Jag ska också göra om min design på bloggen. 

Outfit - some days ago


My pesents

 
Alltså jag fick, Sheer Love produkter från Victoria Secret, body mist med doft av kokos från the body shop, en tröja från Hollister och ett par boots med nitar från Nilsson shoes.
 
Favoriterna måste nog vara Victoria Secret produkterna men annars älskar jag skorna och kokos body misten. Tröjan passade däremot inte speciellt bra på mig, så den ska jag troligtvis byta. Hollisters storlekar tycket jag är väldigt stora, vilket är ganska störigt.

Sweet 16

Idag fyller jag år! 16 år fyller jag viket känns ganska coolt eftersom jag nu kan börja övningsköra! Jag tänker visa upp mina presenter i ett annat inlägg.
 
Jag kom till skolan så kom jag typ sist så då började hela klassen sjunga vi gratulerar för mig, vilket var super pinsamt med skit kul! Jag trodde inte ens att speciellt många skulle gratulera mig så det kändes jätteroligt! Sen gratulerade nästan alla tjejer i klassen mig vilket jag inte är speciellt van vid. I min förra klass var det inte så många som lade märke till mig. Jag måste säga att jag älskar min nya klass. Saknar verkligen inte min förra klass alls.
 
När jag kom hem så åkte jag iväg till min tennisträning och spelade en timme. Sen så kom jag hem och gjorde mig i ordning och så stack familjen iväg till en restaurang och åt för att fira mig.
 
Har nog haft den bästa födelsedagen någonsin!

Zara

För ca två veckor sedan fick jag en ny jacka av mamma ifrån Zara. Jag har inte visat den än så jag tänkte att jag kunde göra det nu. Jag gillar den väldigt mycket. Den är som en höst och vinterjacka.

Tjejmiddag

Hej! Jag har precis kommit hem ifrån från en middag med tjejerna från klasen. Det var väldigt kul och maten var jättegod. Det kändes som vi lärde känna varandra lite mer. Jag trivs väldigt bra i klassen för övrigt.
Jag och Helena från min klass.

Vapiano

Hej! Idag har jag spenderat kvällen med min kompis Miranda. Vi år på Vapiano och sen stack vi hem till henne och kollade på Eclipse. Väldigt kul att träffa henne igen. Vi gick i samma klass fram till nian med nu går vi på olika skolor.

RSS 2.0