Ännu en fest på Hipp

Kl. halv 12 var det dags för St: Petri och Borgarskolans gemensamma insparksfest på Hipp. Jag hade ingen från klassen att gå dit med så jag gick med min kompis Tora och Hennes från vänner som alla går på Borgarskolan. de var väldigt kul att träffa nytt folk och få träffa Tora igen.Där inne hängde lyckades jag hitta lite kul personer från min klass att hänga med. Sen träffade jag en del personer från min gamla klass som jag inte har sett på väldigt länge.
 
Själva festen var kul, men det var väldigt varmt och mycket människor där inne.
Innan alla hade kommit.

Inspark

Hej! Idag har jag varit på St:Petris inspark. Alla klasserna har ett tema och min klass var uteliggare. Insparken var faktiskt jättekul och inte alls som jag hade tänkt mig den. När vi kom dit så kastade alla tvåor och treor ägg på oss. Jag blev träffad ett antal gånger vilket var väldigt mysigt.  Den första grenen var att vi skulle springa en och en och shota något väldigt äckligt, springa tillbaka och sätta sig. När jag skulle sätta mig ner så råkade jag böja handen åt fel håll när jag tog emot mot marken. Sen var min hand förstörd och jag hade skit ont resten av dagen.
 
Jag kan inte säga att jag gjorde speciellt mycket saker. Allt jag gjorde var att shota, krama en panda, gick skottkärra, snurrade tio varv, pussade en tjej, skickade en lök från en mun till en annan, badade i en dam och klädstrecket. De flesta i klassen var fulla och gjorde de galnaste sakerna. 
 
Eftersom jag inte gjorde så mycket utan mest stod och såg förvirrad ut eftersom allting gick så snabbt så var det en av ledarna som hela tiden sa till mig att jag skulle ångra att jag inte gjorde mer saker. Sen kletade han nutella och ägg i ansiktet på mig några gånger. Det var även en trea som ca sju gånger körde upp en fisk i ansiktet på mig. Men det var i alla fall väldigt roligt och jag ångrar verkligen inte att jag gick dit.
Hela klassen + några ledare. Helt klart att jag förstör bilden. Ungefär så såg jag nog ut typ hela tiden, väldigt förvirrad.

Känn ingen sorg

Dagen började med en 7 km i bokskogen. Väldigt skönt att bara få komma iväg från all stress i stan.  När man är ute och går kan man rensa tankarna. Sen bar det in till stan för att kolla på känn ingen sorg på bio. Sjukt bra film, verkligen. Innan har jag faktiskt inte gillat Håkan Hellström så mycket men nu har jag faktiskt börjat lyssna lite mer på hans låtar.

Oskar Linnros

Vid 11 ikväll åkte jag och några kompisar in till malmöfestivalen för att se Oskar Linnros. Gillar honom ganska mycket och jag kände att jag behövde åka in till mf minst en gång för jag har inte varit där innan i år. Eller jo jag var där en gång med mamma och min moster men jag har inte varit där alls med kompisar.

Introduktion

Hej! Idag har ettorna på St: Petri haft en introduktionsdag för att lära känna varandra lite bättre. Den bestod av olika aktiviteter och sammarbetsövningar, bla. hoppa säck, bygga tält och ta sig över en 1 m hög lina med hjälp av en planka. Det var ganska kul men jag känner  inte direkt att jag trivs mer i min klass Sen är jag helt orolig inför insparken som är nästa vecka. Jag vill helst inte gå på den. Jag menar det är helt sjuka sak man måste göra. Jag får se hur jag kommer att göra tror jag.
 Hade inga bra bilder från idag alls.
 
 

Jag klarade mig igenom först dagen

Jag kan nu såga att jag har klarat mig igenom min först dag på gymnasiet. Det gick faktiskt bra, måste jag säga. Min nya klass verkar kanske inte vara världens bästa men det blir nog bra när vi har lärt känna varandra hoppas jag. Amanda som gick i min klass innan går också i min klass nu vilket kändes ganska bra. Jag hade lixom någon att sitta bredvid. Imorgon börjar vi med vårt vanliga schema då vi börjar med biologi. Inte så jättetaggad känner jag.

Back to school outfit

Såhär gick jag klädd första dagen på gymnasiet.
Blus- H&M Jeans- Hollister
 

Sista dagen på sommarlovet

Idag är det alltså den sista dagen på sommarlovet. Imorgon börjar jag gymnasiet och jag är så grymt nervös. Idag har jag spenderat eftermiddagen och kvällen med min kompis Elin. Väldigt kul för vi har inte sets så mycket under lovet. Vi bakade en jättegod björnbärs kaka.

Avicii

 
Gillar låten men musikvideon är helt knäpp.

Sommar resume

Veckan innan avslutningen var väldigt kul. Klassen var på niornas avslutningsbal och sen på Liseberg. Så himla roligt det var!
Jag gick äntligen gått ur nian, med bra betyg dessutom. Sommaren kändes oändlig och jag hade en massa grymma planer för den.
Sedan samma natt gick jag på en avslutningsfest med mina vänner.
Midsommarafton firades med kusinerna i deras sommarstuga. Det regnade för ovanlighetens skull inte.
Jag gick sen en intensivkurs i tennis i en vecka.
Jag fick ett riktigt piano som jag älskar. Det står hemma hos farmor och farfar, för att det får inte plats hemma hos mig. Hemma har jag ett el piano. Det blir inte riktigt samma känsla att spela på ett el piano som på ett riktigt piano.
Jag fick mina älskade Urbanears av mina föräldrar en lite sen sluta nian present. De är så underbara!Senbar det med familjen av till mitt älskade Paris. Det var en så sjukt fin och stor stad. Vill så gärna tillbaks dit.
Vi var på Ven och cyklade med några kompisar.
Jag har även varit en del på stranden.
Och så har jag varit på tivoli.
 
Idag är det sista dagen på sommarlovet, vilket känns skit tråkigt, men jag är också väldigt taggad inför skolan imorgon. Så himla underbart (eller inte) att få en ny klass.

Emporia

Idag har jag varit på Emporia och shoppat, detta kom jag hem med.
Stickad tröja - Hollister 430 kr                                                  Jeans- Hollister 590 kr
Tränings toppar- Soc och Adidas

Min sista Lördag denna sommaren

Hej! idag har jag varit på Emporia med mamma. Först gick vi till Jensens Bøfhus och åt. Det var jättegott och faktiskt första gången jag någonsin har ätit där. Men alltså vi fick vänt typ i ca tre kvart innan maten kom in från att vi beställde vilket var riktigt drygt. När jag sedan hade ätit färdigt kom jag på att jag hade glömt bort att fota maten. Så himla störigt alltså. Sen gick vi och kollade lite i affärer.
 
Hittade ingen bra bild från idag, så det får bli en oldie, tagen i toppen av Eiffeltornet. Gud vad jag längtar tillbaka dit. Paris måste nog vara min favoritstad i hela världen.

+++

 

Topp- BikBok Byxor- H&M Skor- Vagabond

Crazy pants

 
Väst- H&M Tights- H&M Skor- Scorett

Tankar om gymnasiet

 
Å jag börjar bli lite nervös nu. På måndag börjar jag ettan på gymnasiet. Helt ny klass, ny skola och nya lärare. Det ska bli så himla awsome! Eller så kommer det inte bli det. Det beror helt på den nya klassen. Jag hoppas verkligen att den blir en bra klass. Värre än var det har varit kan det nog inte bli. Jag trivdes inte så mycket i min förra klass och jag orkar inte med 3 likadan år till.

Dagens outfitbild

 
 
 Blus- H&M Shorts- Veromoda Skor- Scorett
 

Dagens outfit

 
Topp- Veromoda Shorts- Veromoda Skor- Bianco Armband- BikBok

Nyklippt

Hej, jag har precis kommit hem från frisören! Jag klippte för inte så jätte längesedan mitt hår jämn långt och har verkligen inte tyckt om det så jag bestämde mig för att klippa upp det. Typ det bästa beslutet jag har tagit denna sommaren.
 

Tivoli

Som ni såg i det förra inlägget så har min dag spenderats på Tivoli I Köpenhamn idag, tillsammans med familjen, kusinernas familj och farmor och farfar. Det var en jättekul dag men vädret var ganska tråkigt. Lite mulet och det regnade lite då och då. Favoriten var såklart Demonden. Jag älskar bergochdalbanor, de är typ de enda karusellerna jag åker.

T.I.V.O.L.I

 En film från dagen på Tivoli i Köpenhamn.

 


Come & Get It.

En låt som jag gillar ganska mycket nu är Selena Gomez ganska nya låt Come & Get It. Jag gillar intro mycket och verserna, men refrängen är ganska tråkig. Jag har faktiskt inte gillat Selena Gomez musik så mycket men hennes nya album är faktiskt jättebra

Dagens face look

Min dag började med att jag gick ut och sprang en runda på 4.7 km. Jag ska börja springa varannan dag nu tills skolan börjar. Hoppas att jag bara kan fullfölja det nu.

Dagens outfit bilder

Det var väldigt längesen dag jag gjorde ett inlägg med dagens outfit bilder så jag bestämde mig för att göra en idag.
 
 
 
topp- H&M kjol- BIKBOK halsband- Ur&Pen Skor- Scorett

Morfar

Igår sov jag och min bror över hos min morfar. Det var väldigt mysigt och trevligt. Morfar har en liten men jätte fin trädgård. Där odlar han bland annat blåbär och världens godaste cocktail tomater som jag inte kan sluta äta. Speciellt tomaterna. På kvällen såg vi som vanligt Harry Potter och de vises sten.  
 
Vi var också på museet i Malmö där dem har jättecoola maneter som jag var tvungen att fota.

Let's go to the beach

Idag var det jätte fint väder så jag, mamma och pappa bestämde oss för att dra ner till stranden i Falsterbo. Det var inte för varmt och inte för kallt och blåsigt. alltså helt perfekt. Sen köpte vi glass också. Jag fick en enorm mjukglass med Toblerone topping eller vad det nu heter som man har på glassen. Jag har faktiskt ätit aldeles för lite glass denna sommaren. Jag menar sommaren är ju till för att äta glass lixom. Shame on me!

She's not me

Just nu är Zara Larssons låt She's not me part 1 min favoritlåt. Jag har den konstant i mitt huvud. Jag bestämde min också för att lägga ut låtar som jag gillar här på bloggen. Jag ska därför nu skapa en kategori som heter "dagens favorit låt". Jag vet det låter lite cheesy men så får det bli.

Bilder från dagen

 
Bilder från Nimis och en hamn.
 

VESPA

Så himla gott!

RSS 2.0