En dålig dag helt enkelt - life sucks

Om det igår var en underbar dag, har det idag varit en skitdag. Eller själva skoldagen har varit okej, men när jag kom hem så rasade allting. Jag mår illa och vill bara sova, men nej det kan jag inte eftersom jag ska ha en tråkig pianolektion, och har en massa skolarbete att göra.
 
Skolarbetet alltså. Jag har verkligen inte alls någon lust att plugga någonting. Jag brukar vara väldigt pigg på att plugga men nu har jag blivit sjukt trött på det! Jag orkar inte mer. Jag vill ha sommarlov nu!
 

Blommigt

Jag har äntligen invigit mina favorit ballerina skor för detta året. Väderet har idag varit jättefint! Just nu är det helt blå himmel och jag känner mig bara på så himla bra humör.
 

FACE -

 
Idag har varit en underbar dag.

Rummet där jag drömmer

Jag tänkte att jag skulle kunna visa lite bilder på mitt rum. Jag har ett väldigt litet rum och därför så får jag inte plats med jätte mycket möbler. Typ säng, säng, skrivbord och ett nattduksbord. Jag tycker om mitt rum ganska mycket. Jag skulle bara vilja ha lite mera bilder eller tavlor på vägarna och tvn vill jag hänga upp på väggen.
 
 
 
Min garderob har jag i hallen utanför mitt rum. Den är ganska stor och jag älskar den! Just nu ser den lite stökig ut kanske.
 

DAWN

Solnedgången igårkväll var så himla vacker, så jag var tvungen att ta några bilder på den!
 
 
 
 

Sommaren - så nära

 
Åh, vad jag saknar sommaren. Speciellt sommarlovet. Altså det är den bästa tiden på hela året. Jag kollade igenom en massa bilder från i somras och det får en att bara vilja ha sommaren nu! I
 
Förra sommaren så slösade jag typ bort hela sommarlovet på att kolla på min mobil känns det som. Detta året vill jag verkligen hitta på en massa kul saker. Jag måste verligen träffa mer kompisar på lovet, för det är jag verligen inte så bra på.
 
I sommar ska min familj och jag åka till Paris och det ska bli skitkul!
 

Timja - min underbara hund

Som ni kanske har sett i äldre inlägg så har jag en hud som heter Timja. Hon är en spansk vattenhund och väldigt söt. Hon är detsutom väldigt snäll och underbart gosig. En helt perfekt hund altså.
 

UNDERBART

Jag köpte för ca 2 veckor sedan en vit iPhone 5, som är helt underbar. Jag köpte ett lila, väldigt enklet skal som är ganska tråkigt. Därför kollade jag runt på lite olika sidor med skal och hittade sidan society6 med helt underbara skal. Haha nej, jag bara ljög. Det var inte jag som hittade sidan utan jag blev tippsad av min kompis.
 
Men i alla fall, det fanns jättemånga fina skal och jag måsta ha dessa. De jag gillade mest var drömfångaren, Totoro och rymdskalet. Helt underbara altså.
 
 

Vår kännslor

Min dag började med ett träningspass på friskiss och svettis med Tora. Det känndes väldigt bra att träna igen även ifall jag glömde att ta med mig vatten.
 
Sen bestämmde jag mig för att jag skulle städa hela mitt hus, men såklar fullföljde jag inte den tanken. Istället gick jag hem till min farmor och farfar och fikade med dem och kusin vitamin Frida. När jag kom hem så städade jag hela badrummet och hallen utanför mitt sovrum, så lite duktig har jag i alla fall varit idag.
 
 
Farmor och farfar har hela trädgården full med sådanahära vårblommor, och jag tycker att de är så himla fina. Jag älskar våren. Det är nog min favorit årstid.
 
 
Min kusin Frida lekte nonstop med min hund Timja, haha. Timja ble helt slut sen.

Lockarna som blev trolliga

Jag har nu kommit hem från skolan. Äntligen är det fredag, hela helgen framför mig. Eftersom det regnade och jag cyklade till skolan höll inte mina lockar så bra. De främre lockarna blev nästan helt raka. Jag så ut, typ som ett troll då.

Lockar

Jag har lockat mitt hår och nu ser det ut såhär. Jag hoppas verkligen att det kommer hålla hela dagen i skolan. Jag har alltid väldigt mycket att göra och hinner därför i pricip aldrig att fixa mitt hår. I alla fall inte innan skolan, men nu tog jag mig tid och lockade håret. Det tog 2 timmar, hehe. Jag har väldigt tjockt hår, det är också en alnledning till att mitt hår oftast blir ofixat.

    

Smothies- life is good

Idag har jag för första gången i mitt liv smakat en gul smothie. Altså en utan bär. Anledningen till att jag inte har smakat annat en röda smothies är för att jag inte har trott att andra är goda. Så fel jag hade alltså! Min gula smothie var jättegod, jag har gjort tre stycken nu.

Gossip Girl

Jag har blivit jätte förkyld och var tvungen att vara hemma från skolan idag. Dagen har därför spenderat i sängen med Gossip girl. Jag är på säsong 2 nu. Det är så bra! Jag älskar Blair, hon är så himla rolig. Timja kom också hit och hälsade på ett litet tag.
 

The Hunger Games

Idag har jag haft en riktigt Hunger Games eftermiddag. Jag är ett stort Hunger Games fan och kände att jag inte hade sett filmen på ett tag och därför satte jag på den på min tv i mitt rum. Filmern är en av de bästa filmer som gjort och är min favoritfilm såklart!
 

Sen var jag ju såklart tvungen att plocka fram den första boken och börja läsa den igen. Detta är min fjärde gång jag läser dem, men nu kände jag att jag skulle läsa dem på engelska istället för svenska. Jag fick alla tre Hunger Games böckerna på engelska av min morfar i födelsedagspresent, så det var bara att plocka fram dem.


Klännings dagen

Idag så harjag haft det en underbart härligt Söndag. Jag kände för att sätta på mig en klänning så jag gjorde det. Jag älskar klänningar. Jag tror att det är mitt favorit klädesplagg.

Vädret var var jättefint, det blåste bara litegrann. Såhär såhär såg jag ut idag i alla fall!

 
 

By the sea

 
Idag har jag spenderat dagen med min kompis Tora. Dagen började med ett friskiss och svettis pass. Det var otroligt skönt att få träna! Sen bar det av hem till henne. Där bakade vi scones som vi åt på en filt i hennes trädgård. Nör vi hade ätit färdigt gick vi ut och fick en väldigt lång runda. Vi fick upp mot öresundsbron och tog några bilder. Jag fick skoskav på båda mina fötter och kunde knappt gå i slutet av rundan. Det var en mycket mysig dag som jag kände att jag behövde.
 
 

Hanna - vem är det?

Hej! Jag heter Hanna Henriksson och ska nu börja blogga igen. Jag har bloggat i ett antal år förut, men bestämmde mig för att ta en bloggpaus, som varade i ca 2 år. Så jag är en s.k. "van bloggare".
 
Jag heter alltså då Hanna. Jag är 15 år och bor i Malmö med min familj. Min vardag består till mästa del av skolan och skolarbete. Därför skulle man kunna tro att statistiken inte kommer att vara så bra som den borde vara. Men eftersom det väldigt snart är sommarlov så kommer jag ha tid att blogga mycket och statistiken kommer att vara i topp, förhoppningsvis.
 
Andra saker som jag tycker om att göra förutom att plugga är att spela piano, tennis, träna och umgås med mina nära och kära.
 
Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag kommer att blogga om, efter en tid kommer nog jag komma in på ett möster, så att man inte blir helt lost i bloggen, utan att man vet vad bloggen kommer att handla om.
 
Såhär ser jag alltså ut. Glasögon och mellanblont hår. Det är jag, hehe.
 
Jag hoppas verkligen att de som hittar hit till bloggen kommer att stanna. Ha det så bra!

RSS 2.0