Jag håller det jag lovar.. ibland

Ni kanske kommer ihåg att jag skrev att jag skulle göra om i mitt rum. Få det mer personligt och mysig. Jag har faktiskt börjat med det idag. Jag började med att flytta in en byrå som stod i hallen utanför mitt rum innan. Det passade jätte bra faktiskt. Sen har jag köpt lite doftljus och ett nytt påslakan med rosor. Jag har satt upp en ljusslinga i fönstret och påbörjat en fotovägg. Jag börjar tycka om mitt rum lite nu. I alla fall hälften av det.
 
 

Dagen i bilder

 
 

Dagens klädval


Midsommar

Midsommar firades hos mina kusiners sommar stuga med deras vänner. Det var kul, men ingen i min ålder vilket är lite tråkigt. Här kommer lite bilder. Nu är jag hemma.
 
 
 
 

Dagen

Hej! idag har jag och min kompis Tora spenderat dagen i stan. Vi åt sallad på Redfellas och tog en frapino på espresso house. Skit gott. Sen såg vi filmen the Bling Ring på bio. Den var jättebra, och Emma Watson som är med i den var jätterolig. Rekommenderar den.
 
 

Dagens klädval

 

Dagen

 
 
Här jag hängt hela dagen. Riktigt varmt var det idag, 25 grader. I polen var det 28 grader. Det var faktiskt mitt första dopp för i år vilket var ganska sent. Jag har även varit av med mina nycklar men hittade dem när jag kom hem. Jag tappar alltid bort nycklarna på sommaren hehe.

Dagens outfit bilder

 
Klänning- H&M Smycken- Bikbok

Sommarens mål


Jag har kommit på vad jag ska uppnå med denna sommaren. Jo nämligen att inreda mitt rum otroligt fint. Jag vill ha ett rum i färgerna rosa, guld och brunt, ungefär. Mitt rum er ganska tråkigt och opersonligt ut just nu och det hade varit jätte kul att få till ett riktigt snyggt och mysigt sovrum.

Slingat håret

Jag har glömt att berätta att jag har slingat mitt hår. Jag har faktiskt aldrig förändrat mitt hår innan och jag tänkte att det var dags för det nu. Mitt hår hade enligt mig en väldigt tråkig färg och ville verkligen färga det.
 
Såhär ser det ut just nu.

Give me a rose


Hej! Jag har haft en ganska tråkig och händelselös dag idag, därför inga bilder från dagen. Imorgon ska jag ha en städdag tänkte jag. Lite tråkigt. Hoppas vädret kommer bli bättre imorgon än vad det har varit idag.

Sommarens första jordgubbar

 

Feeest!

Heej! jag har precis kommit hem från niornas avslutningsfest om hälls på Hipp i Malmö. Det var skit kul och jag träffade många jag kände. Nu är jag jättetrött och behöver verkligen bara få sova!

Skolavslutning

Idag slutar jag grundskolan. Jag slutar i nian, vilket jag tycker är jättesorgligt. Jag har gått i samma klass sen trean, och vi har varit en jättebra klass måste jag ändå medge. Jag kommer sakna alla fantastiska människor från klassen. Det känns overkligt att vi inte kommer å i samma klass längre. Många kommer jag nog inte träffa igen.
 
Mina föräldrar kunde tyvärr inte komma på avslutningen, men till min stora glädje kom min farmor och farfar och kollade vilket var jättesnällt av dem. Avslutningen fick snabbt. Vädret var jättefint vilket är ganska ovanligt för skolavslutningar. Vår klass sjöng och spelade lite låtar och efter så pratade vi i klassrummet med våra klassföreståndare och vi fick våra betyg. Många tårar fälldes, till och med jag fick lite tårar i ögonen som jag inte brukar få.
 
Betygen blev väldigt bra, jag fick 5 A, 7 B och 3 A vilket totalt blir 302.5 poäng. Jag hoppas verkligen att jag kan komma in på Petri nu.
Hela klassen, kommer sakna dem alla!

LISEBERG

Hej! Dagen på Liseberg var fantastisktrolig. Jag har åkt massor med karuseller roligast var nog kanonen. Jag vågade inte åka Atmos fear för alltså jag är livrädd för alla sorters fritt fall. Här kommer bilder-
 
Tjejerna jag hängde med.
Jättegod glass fanns.
Vi kom sedan hem 2 på natten. Nästa dag fick vi som tur var ledigt.

I bussen

Hej! Just nu sitter jag i en buss tillsammans med min klass på väg till Liseberg! Niorna på vår skola åker alltid till Liseberg på slutet av läsåret vilket är jätteroligt! Jag har faktiskt aldrig varit på Liseberg så jag tycker det ska bli jättekul.
 
 

Dagen fynd

Detta är vad jag kom hem med från stan idag.
 
Topp från Bikbok -250kr.
Topp Minki -200kr
 
Shorts Vero Moda 150 kr stycket
 

Shopping

Idag har jag varit i stan med Miranda. Vi har typ shoppat lite och jag hittade en del snygga saker. Sen var med väldigt många studenter ute på gatorna och firade. Många tyckte säkert att det var störigt men jag älskar det. Jag blir så glad av deras sätt, typ.

Sveriges nationaldag

Hej alla! Idag är det ju Sveriges nationaldag och då är man ledig från skolan, men inte jag. Eftersom min klass är musikklass måste vi uppträda på lite olika ställen idag. Vi började kl 8 och slutade 5. Det var ganska jobbigt, men kul.
 

Dagens klädval

 
Topp Vero moda - Jeans JC - Jacka H&M - Skor Converse

Dagen efter fin

Hej! Jag skippade att tvätta håret i morse och därför har jag kvar mina lockar som är möjligt ännu finare än i igår.
 

Niornas bal 2013

Nu har jag kommit hem från balen. Det var otroligt roligt och kul. Jag träffade många jag kände utanför min klass. Maten var god, men jag tvingades att dricka läsk som jag hatar. Jag fick dessutom dansa mad många killar både sådana jag kände och inte kände och några tjejer. Danstävlingen vann min skola, fast det var dock inte jag. Jag har nog inte haft så roligt på en mycket lång tid och det tog slut alldeles för snabbt. Här kommer en drös med bilder.
Jag och Miranda innan vi hade åkt till balen i min trädgård.
Hela min klass. Det måste nog vara den bästa klassen ever just nu.
Jag och Veronica.
Jag och mina bästa vänner.
Wera, Ella, Charlott och Tora.
Några fler tjusiga tjejer från min kalss.
Tog inte så många bilder inomhus, dessa var de ända värda att visa.

Påväg mot balen

Hej! Nu sitter jag och min kompis Miranda i min bild på väg till balen. Jag är jättetaggad och det kommer att bli jättekul. Mitt hår tog två och en halv timmar att fixa, vilket var ca en timme längre än vad jag väntade mig så jag hade ca 20 minuter på mig att fixa sminket och klä mig. Som tur var ville ansiktet för en gång skull sammarbeta med mig och det gick snabbt och ser hyfsat snyggt ut.

Frisyrer

 
Jag har förutom sminkningar provat lite olika frisyrer iför balen. Jag har fastnat för denna. Håret är lockat och några lockar har blivit uppsatta, typ. Såhär ser den ut i alla fall. Man ser kanske inte så jättebra på bilden, men jag har ingen bättre.

Havet

Idag har min klass bada i havet. Jag tycker att det var alldeles för kallt och dessutom blåste det otroligt mycket så jag avstod. Jag fick även reda på att jag höjde mitt Biologi betyg från C till B och jag har kvar mina B i teknik och fysik vilket känns grymt.

Dagens klädval

Idag är jag klädd såhär. Toppen är ny och kommer ifrån Veromoda och byxorna hittade jag längst inne i garderoben. De köpte jag när jag var i Stockholm för två år sedan på bikbok.
Det har inte blivit så fina outfit bilder på senaste tiden. De är tagna på skoltoraletten som har en jättebra spegel.  

Pizza Making

Ikväll träffade jag och Joel våra kompisar Elin och Karin. Vi bakade pizza, men vi kunde inte smaka eftersom vi var tvungna att gå hem, men kul var de i alla fall.

Onda fötter väntar

Jag har nu kommit hem från stan och har köpt ett par helt underbara skor. De kommer ifrån scorett och jag älskar dem. Jag förstår dock inte hur jag ska kunna dansa i dem, troligtvis kommer jag i så fall att ramla eller stuka foten. Jag skulle faktiskt kunna ta med mig ett par platta skor, som kanske ballerina eller converse och dansa i om det blir för jobbigt.

Mot affärerna

Hej! Idag ska jag och min mamma åka in till stan för att köpa balskor och en balväska inför balen på Tisdag. Det ska bli så himla roligt tycker jag. Jag har längtat efter den dagen sedan jag gick i sexan. Nu är det alltså min tur. Jag har beställt min klänning och den kom för ca en vecka sedan. Jag kan visa den i ett inlägg senare.
 
Såhär ser min outfit ut idag. Klänningen kommer ifrån H&M och jeansjackan är ifrån Monki.

B&J

Min favoritglass måste nog vara Ben and Jerrys glassarna. Den godaste tycker jag är half baked, men jag ska prova de andra smakerna. Idag ska jag smaka denna glass sorten.
 
 

T I M J A

Bestämde mig för att ta några bilder på min hund Timja. Dem blev inte jättebra men såhär ser hon ut.
 
 
 

Roses on my shirt

Idag har jag haft mitt allra sista prov i grundskolan, och det är så himla skönt. Jag har även haft ett avvecklingssamtal med min klassförseståndare. Han sade att jag var en mycket trevlig och duktig elev och att hans skulle sakna mig. Det var väldigt rolig att höra och provet gick dessutom väldigt bra.
 
Min outfit består av en tröja från Lindex och en kjol från H&M. Skorna är Vagabond.

RSS 2.0