Vågorna

Jag har så himla mycket läxor just nu. Hinner knappt med någonting annat än att plugga. Imorgon ska jag iallafall träffa en kompis
 

OWL

 

Rainy day

Allt från H&M

Dotts

 Klänning - H&M Kofta - BikBok Skor - Dr Martens

Höst

 

Höst outfit

 
Älskar faktiskt min outfit idag! Den vinröda färgen känns så höstaktig vilket passar så bra när det nu är höst.
Klänning - H&M Skor- Dr Martens  Klocka - Regal

MacBook Air

Jag mår fortfarande dåligt med jag kände att ja var tvungen att komma tillbaka till skolan idag. Jag har missat så mycket i skolan de tre dagarna jag var sjuk. Jag vet inte hur jag ska hinna komma ifatt.
 
Något som är kul är att jag har fått min dator idag! Min underbara väldigt tunna MacBook Air. Kommer ta lång tid att lära sig Mac eftersom jag är van vid PC datorer.

Ingen dator för mig

Uch! Mådde ganska dåligt igår när jag gick och la mig och när jag vaknade idag mådde jag jättedåligt. Har otroligt ont i huvudet och halsen och jag orkar inte gör någonting. Så därför stannade jag hemma från skolan idag. Men idag skulle vi få våra Macbook airs i skolan så jag blev inte speciellt glad och jag vill verkligen inte vara hemma idag. Hoppas verkligen att jag kan få min dator när jag kommer tillbaka för annars är mitt liv över!
Nu ska jag bara sitta och kolla på film och vila.

Rönn

Idag har jag otroligt mycket läxor att göra, så jag hinner inte med någonting annan idag. Imorgon får jag min Macbook Air vilket är helt underbart!

Rosa

Tröja- Lindex Jeans- Hollister Skor- Converse Halsband- Guldfynd Armband- Present

Välkommen September

Tänk att det har hunnit bli September redan! Om fyra månader är det 2014. Känns som det precis var nyårs afton. Galet är det!
Idag har jag i alla fall haft en vanlig dag i skolan. Kl. 6 spelade jag piano vilket gick jättebra. Nu måste jag plugga fysik och räkna lite matte. Inte kul.

Daga


Dagens outfit

Tröja - H&M Jeans - Hollister Skor - Converse

Slapp helg

Denna helgen har verkligen varit en riktigt slapp helg. Jag gjorde ingenting på Lördagen eftersom jag var så trött efter hela insparksdagen och natten. På söndagen spelade jag till mesta dels piano och så räknade jag en del matten Nu ska jag ner och kolla på en av mina favorit serier, The Paradise.

RSS 2.0