Leave this world behind

 
Hej! Dagnen började med två timmars matte som tröttade ut mig totalt. Matten är ganska kul men två timmars lektioner är ganska enerigi krävande. Sen hade vi inte speciellt mycket mer intressanta lektioner. Språklektionerna är ganska chill. Jag har mest gått omkring på skolan och lyssnat på mina skrikande vänner och  har därför fått ont i huvudet. Jag har ochskå varit jättevarm vilket är lite konstigt eftersom jag har haft en jättekort kjol på mig och tunna strumpbyxor. 
 

Sluta tycka synd om dig själv

Hej, nu har jag stressat mig sjuk inför skolan några dagar så jag bestämde mig för att göra något åt det istället för att tycka synd om mig själv. Jag har nästan bara pluggat sedan jag kom hem och har fått en ganska stor del gjord. Yey! Nu ska jag fortsätta med mina matte uppgifter. Tro inte fel, jag har fortfarande högar av läxor kvar att göra, men nu ska jag sluta böla. 
Ja, jag vet inte riktigt vad jag tänkte när jag valde bilden. Men YOLO 
 

Böla,

vad har jag gjort för att förtjäna min hjärna 
 

JAG HATAR LINJÄRA MODELLER OCH SÅNT MATTESKIT!

Jag får panik

Hej, denna dagen har varit hemsk. Mitt självförtroende är så lågt att man inte kan se det längre. Jag ligger efter i matte och i kemi. Vi ska ha två prov efter lovet. Jag kan inte plugga på lovet för då åker jag skidor. Tennisen gick dåligt eftersom jag var för seg. Engelska lektionen spårade ut totalt. 

Be happy, det snöar!

Hej! Idag har det snöat! Jag älskar snö, men lite sent är det allt, snön borde kommit i December vid jul. Men jag älskar snön ändå. Allting blir så tyst och stilla, vitt och fluffugt.  Eftermiddagen har spenderats framför pianot och på pianolektionen. Nu ska jag fördjupa mig i enegska verb och kemiska substansmängder och molmassor samtidigt som jag lyssnar på Håkan och dricker te. 

Jag ramlar

 
Hej! Dagen inleddes med att springa några km. Jag orkade inte speciellt långt och det blåste och var ca -3° kallt. Ush. Men det var skönt att springa. Nu ska jag dricka min dagliga kopp te och läsa. Jag har börjat dricka te jättemycket. För inte så länge sedan hatade jag det, men nu klarar jag inte en enda dag utan mins en kopp. För tillfället dricker jag mycket grönt te, det ska tydligen vara nyttigt. 

Keep calm and study hard

 
Dum är den som gör sig dummare än vad den är. 
 

Hej, jag har tillbringat min förmiddag med att göra oviktiga saker och nu tänkte jag plugga matte. Yeeeeah! Eller inte. Men jag har mycket att göra så det bästa är att göra klart det. Förhoppingsvis är det klart på några timmar och då ska jag nog städa och spela piano. Imorgon ska jag träna hela dagen hade jag tänkt. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Det 100 avsnittet av The Vampire Diaries

Hej, jag har precis kommit hem från skolan. Vi började 11.40 eftersom den första lektionen var inställd. Sen var det skola till 16.00. Jag hade bara tyska, svenska och idrott. Nu ska jag se det 100 avsnittet av The Vampire Diaries. So exceiting! 



Aphrodite - the goddess of love and beauty

 
 Hej! Idag hade jag bara två timmars skoldag, eftersom både fysik och mattelektionen var inställda. Det var även en ganska intresant dag om jag säger så, hehe. 

The Perks of Being a Wallflower

Jag längtar till sommaren så att jag spricker, men först ska jag åka skidor vila, köpa kläder, planera, träna, planera lite till och skaffa ett sommarjobb. 

Utmattad

Hej! Idag och igår var verkligen inte speciellt bra dagar. Jag har kännt mig väldigt trött och utmatad. Jag har inte kännt mig speciellt glad eller motiverad för någonting. Jag är så trött på att det är kallt och tråkigt väder och att håret hela tiden är elektriskt. Nu mår jag detsutom dåligt igen och har jätteont i huvudet. 
 
Jag vill brara lägga mig ner i soffan med te, en film, filtar och mina läxor. 
 

Huvudvärk

Hej! Skolan idag var dryg men kort. Det hände dock en ganska pinsam sak på bussen. Jag har ganska ont i huvudet nu och bestämde mig därför för att inte gå på tennisträningen. Jag mår inte riktigt helt bra än. Jag är också jättetrött på att det är kallt. Jag vill ha sommar, värme och ljusa kvällar. 

Bloggar från min iPhone

Hej! Jag mår sämre än vad jag gjorde innan. Jag har också fått jätteont i magen nu också. Jag ligger nu i sängen och oroar mig för skolan och ser på film. 
Pappas bild. 


Min plågsamma vandring

Jag glömde berätta om jag hittade något i stan igår.
Först missade jag bussen och fick stå i en kvart i kylan men en familj med ett barn som skrek konstant. Där kom huvudvärken. Bussen som kom var sen och busschaffören stressad och otrevlig. När jag komfram till gustav skulle först till Kappahl för att köpa en väska jag har velat ha ett tag. Affären var stängd. Jag blev riktigt arg.  Jag skulle tvunget ha den väskan så jag beslöt mig för att gå ner till triangeln och chansa på att det fanns en affär där. Den vanringen var nog den hemskaste någonsin. Det snöade, men snöflingorna var inte vanlig snö utan mer som pyttesmå isbitar. Det var motvind och jag hade en kall jacka, ingen halsduk och ingen mössa och issnön splachade in i mitt ansikte och det gjorde så ont att jag blev helt galen. Jag fick ett utbrott mitt på gatan vilket gjorde att jag fick konstiga blickar kastade på mig. Jag kom tillslut fram till triangeln och som tur hittade jag min väska. Jag köpte även andra saker på ginatricot. 
 
På bussresan hem satt jag bakom en tant som nyss upptäckt att det finns spel till mobiltelefoner så hon satt och spelade. Musiken till spelet var typ på högsta volym och hon sänkte det inte. Alla på bussen blev irriterade på henne. När jag kom hem hade jag en dunkande huvudvärk och var så irriterad och arg så att jag dog. Nej men jag var inte speciellt glad. 
 
Detta köpte jag:
 

Te, film, läxor och tända ljus

Hej! Jag sitter just nu och skriver på mitt biologiarbete om DNA - analyser. Jag ska ha en debatt imorgon som ska vara emot DNA analyser. Jag gillar egentligen inte muntliga redovisningar men en debatt kan vara ganska kul, speciellt när min klass inte ska kolla på varandras debatter. Sen har jag en del andra saker jag måste göra så jag kommer sitta och plugga heeeela dagen. Jag har även blivit förkyld och dricker te hela tiden. Jag vill absolut inte bli sjuk för det är inte kul att missa fysik och mattegenomgångarna i skolan. 

Breakfast with tea

Hej! Idag vakande jag vid 8 och gick upp och bakade scones och gjorde frukost till familjen. Dagens god gärning hahaha.  Idag ska jag spendera några timmar i stan. Jag ska köpa en ny väska som jag har velat ha ett tag och sen ska jag nog köpa lite andra saker också. Jag får se hur det blir med det. Jag ska nog göra det ensam, det är då jag shoppar som bäst. :)

 

Snow, Snö, Schnee,

 
 
Alla tankar flyger runt som snö i min hjärna. 
Jag får inte ordning på någonting. 
Jag vet inte riktigt vad jag vill, samtidigt som jag är helt säker. 
 

En ansträngande dag ♥

Hej! Idag vaknade jag en havtimme senare än vad jag hade planerat. Vi hade haft strömavbrott under natten, därför hade min väckarklocka hade slutat fungera. Ja, jag har en väckarklocka, inte alarm på mobilen, hahah. Då var morgonens schema förstört.  När jag kom till skolan hade jag ett fysikprov om krafter och energi. Jag var dåligt förberedd och jag klarade därför inte tre uppgifter. Dem jag klarade gick bra hoppas jag. Restan av dagen var deppig och hemsk. Det kändes även som dagen var dubbelt på lång som vanligt. 
 
Nu ska jag göra läxor samtidigt som jag kollar på film med brossan. 
 

Jag har så otroligt mycket att göra

Den första veckan i skolan har passerat och jag har mer saker att göra än vad jag klarar av. Och då har jag inte räknat med matte, mattekursen matte 2c börjar på tisdag och jag får inte komma efer igen. Jag ska ha B i matte. Sen måste jag också:
 
- Fysikprov, på krafter och energi. 
 
- Biologi, skriva en text om DNA analys och vara redo för att delta i en argumentation. 
 
- Engelska, göra tråkiga och stora uppgifter om boken the perks of being a wallfoler.
 
- Kemi, ta igen det jag missade på lektionerna då jag inte hängde med (har med matte att göra ush) och göra en grup uppgift där en del av uppgiften hänger på mig då jag måste kunna förklara för de andra vad jag har gjort. 
 
-Svenska, kunna vara akriv på lektionerna om litteraturhistoria. 
 
- Tyska, försöka ligga före så att jag inte ligger efter. Gå igenom grammatiken.
 
-Tänka igenom vad jag ska välja för individuella val inför tvåan. Kanske prata med studuevägledaren. 
 
- Kontakta specialläraren om mina stavningssvårigheter. 
 
- Träna piano, min lärare är väldigt krävande. 
 
- Inte glömma bort tennis träningen pga läxorna. Detssutom träna extra på helgerna.
 
- Försöka att inte bryta ihop av stressen. 
 

Nu kan du få mig om du vill

 
Hej! Har inte updaterat på några dagar så det är bäst att jag gör det nu. Jag Har fått mitt betyg i matte och jag fick ett C. Det är jag stolt över, men jag har ingen aning om hur jag lyckades. Jag är inte alls bra på matte enligt mig själv. I matte 2c vill jag ha B. Om det är möjlig. 
 
Sen har jag de bästa vännerna ever. 

Regnet öser ner

Hej! Idag regnade det när jag sprang till bussen och därför förstördes min frisyr som jag hade kämpat med i flera timmar. Därför var min dag förutbestämt förstörd. Egentligen har allting gått ganska bra i skolan idag, men det känns som att jag inte har varit tillräcklig som person och jag har också kännt mig  ganska otrevlig.
 
Idag hade vi den roligaste lektionen på länge när vi pratade om Iliaden och Odysséen i skolan. Det känns som att det är min typ av ämne i skolan som jag verkligen tycker om. Dåligt nog valde jag natur där vi nästan (inte alls) har någon so. Nu ska jag i alla fall plugga. Ingen tv, internet eller andra störande saker. Good. 
 
 

Lazy Wednesday

 
Hej! har precis kommit hem från skolan. Det har varit en ganska bra dag. Imorgon börjar jag inte förrän 9.40 och det känns som att jag har all tid i världen, så jag ska kolla klart på hobbitfilmen jag inte såg klart igår. Sen måste jag plugga fysik och börja skriva på en biologitext. 

Yes I'm crazy

 
Dagen look, eller vad man vill kalla det. Nu mååååste jag plugga, men jag orkar inte och ska se den första Hobbitfilmen istället. 

Slut på det roliga

 
 Idag är lovet slut och den första skoldagen. Det ska bli kul att träffa alla igen, men mindre kul att få en drös med läxor. 

Nytt år - 2014

 Ja då var det 2014! Jag har inte updaterat speciellt bra, så här kommer vad ni har missat. 
Nyår firades hemma med familjen och en annan familj. Det var kul, men jag vill verkligen gå på en nyårsfest detta året. Det kommer trodligvis inte att ske, men man kan alltid hoppas. 
 Jag har kollat på den nya Hobbitfilmen. den var jättebra, men den innehöll kanske liiiite för mycket äckligt dödande för min smak. Väldigt spännande. 
Jag har pluggat en del fysik, men såklart har jag inte pluggat tillräckligt mycket.

RSS 2.0