Snart sommarlov

 
Just nu är jag otroligt skoltrött. Jag orkar verkligen inte av mer skolarbete. Det är då ganska tur att jag har mitt allra sista prov i nian i morgon. Så himla skönt när det är över!! Nästa vecka så ska jag på nians bal vilket ska bli kul hoppas jag. sen veckan efter det ska jag till Liseberg med klassen och sen är det sommarlov. Jag kan inte vänta.
 
 

Stockholm nästan

Hej! Igår körde vi upp mot vad jag trodde skulle vara Stockholm. Det visade sig att det inte riktigt var som jag trodde. Nej vi ska istället för att gå omkring i Stockholm skulle vi bo på en camping lång ifrån huvudstaden och hälsa på Timjas uppfödare, som bor på en gård utanför Stockholm.
 
Det visade sig att det inte skulle bli så hemskt som jag trodde utan det var väldigt mysigt och fint. Jag fick träffa många söta hundar.
 
 
 
!
Sedan fanns det helt gudomligt söta 5 veckor gamla valpar. Helt underbara

Sista konserten med min klass

Hej! Idag har jag haft den sista riktiga konserten med min klass. Jag har gått med dem sedan jag gick i trean och nu till sommarlovet ska vi skiljas åt och några kommer jag troligtvis aldrig att träffa igen vilket ät lite sorgligt. Kommer sakna dem mycket.
 
Konserten hade vi på Palladium som ligger mitt i Malmö., typ. Temat var gospel och det gick jättebra. Förutom gospel har niorna alltid ansambel spel och där sjöng jag solo på två av låtarna, (Love Gun och Raise youre glass) vilket gick skitbra!
 
 
 
Jag har inte några bra bilder därifrån. Men jaja, jag tror pappa tog några så jag kanske lägger ut några bättre senare.

Spex

Hej! Idag har niorna på Bergaskolan haft spex, alltså vi har varit utklädda hela dagen i skolan. Det var jättekul, jag önskar att man kunde ha fler sådana dagar i skolan. Jag var utklädd till Katniss från Hungergames. Jag saknade en pilbåge vilket gjorde att outfiten inte var komplett vilket var lite tråkigt.
 
Såhär såg jag ut. Klädd som Katniss. Flätan blev ganska kort vilket var tråkigt.
 
Hela klassen, haha underbart!

Mysig dag

 Bilder från dagen.
 
 
 
 
Hej! Idag har jag varit på ett dop. Det var min nästkusin Hannes som döptes och det var väldigt trevligt. Vädret har varit helt underbart hela dagen. Dopet började i kyrkan och fortsatte sedan på stället där de bodde utomhus. Från sin lägenhet hade de jättefin utsikt över hela Malmö. Mysigt!
 
Nu har jag precis kommit hem och har städat lite eftersom mina kusiner och några andra ska komma hit och så ska vi se på Eurovision tillsammans. Men förstmåste jag verkligen plugga. Jag har ett stort Biologiprov på tisdag.

Eurovision

Hej! Idag var jag och kollade på repetitionen inför Eurovision som hålls här i Malmö där jag bor. Min lillebror och hans klass var med i öppningsnumret vilket var jätteroligt. Det var så himla fint när dem sjöng.
Annars var själva konserten bra!
 

Ledig Måndag

Hej! Idag är jag ledig från skolan, vilket är väldigt skönt eftersom jag har ett enormt behov av att plugga historia. Vädret var underbart så jag satt utomhus och pluggade och solade samtidigt. Så himla varmt altså!
 
Timja höll sig i skuggan
 
 

Make up

Hej! Jag har nu blivit typ frisk och kan alltså blogga igen. Jag mådde skitdåligt och har sovit och kollat på film typ hela tiden och nu kände jag att det var dags at göra någonting annat.
 
Jag provade på en sminkning eftersom jag behöver se lite fin ut på niornas bal i alla fall. Jauu, jag vet inte riktigt vad jag ska säga om den. Jag tror att det kanske blev lite mycket så att jag tar nog bara ett läppglans istället för läppstift.
 
 

Sjuk

Hej!
Idag stannar jag hemma från skolan eftersom jag är sjuk. Ush, jag mår jättedåligt. Just nu sitter jag och kollar på Gossip Girl. Det är så himla bra! Jag är på säsong 5 nu.

Timja håller mig just nu sällskap.


Ut och spring!

Idag i skolan sprang vi bep testet vilket var väldigt jobbigt. Förra måndagen körde vi det också och då fick jag tiden 7 min och 15 sek. Idag fick jag 8 min och 15 sek vilket jag tycket är grymt! Jag har förbättrat mig en minut på en vecka. Woho! På Onsdag nästa vecka ska vi köra det igen så därför ska jag ut och springa så måna gånger jag kan.
 
Nu har jag precis varit ute och sprungit en runda.
 
 
 
 

Ute i solen

Idag har vädret varit helt underbart. 21 grader med sol! Har spenderat många raster ute idag och när jag kom hem satt jag och solade. Lite tråkigt är det nu att det imorgon ska regna.
 
Idag har vi för övrigt haft Nationella prov i matte. Jag vet faktiskt inte riktigt hur det gick.
 
Som ni kanske ser på bilden så hade jag på mig en rosa tröja idag från Lindex som jag fick av mamma igår.
 
 
 

Dagens detajer

Såhär ser min outfit ut idag. Jag har på mig en klänning från H&M.
 
 

Kjol

Jag älskarmin kjol som jag köpte på H&M för några veckor sedan. Den är helt perfekt!
 
 

The Host

Altså jag blir så himla arg! Jag har läst Stephany Meyers "nya" bok the Host och den var verkligen jättebra!! Jag älskade den och läste ut den på några få timmar. Nu har ju boken blivit filmatriserad och jag var jätte glad och ville jättegärna se den. Så igår så såg jag att den hade kommit ut på Swefilmer och jag var ju bara helt tvungen att se den. Men fan vad dålig den var. Den var så himla dåligt gjord på något sätt. Jag blev i alla fall jättebesviken!
 
Men det är väll bara att försöka glömma den och försöka få tillbaka min egen vision av boken. För alla er som har läst boken, men inte har sett filmen rekomenderar jag er att inte se den!
 
Det ända som var bar med filmen var Ian. Honom gillade jag :)
 

Skolan

Hej hej! Idag denna lediga Onsdag ska jag bara plugga typ. Altså jag har så himla mycket saker som jag måste hinna med på en sådan liten tid. Jag känner mig väldigt stressad!!
 
Igår så fick jag reda på att jag hade fått A på de nationella proven i Kemi och därför skulle få A i kemi! Men såklart så kommer jag säkert inte få det eftersom min lärare senare kom på att det är lite mycket att höja på steg eftersom jag i julas fick C i kemi. Jag blir så jävla irriterad. Hon kan ju inte säga att jag först kommer få ett A, men sen ändrar sig till ett B. Jävla skit. Hoppas verkligen att jag får A för att det behöver jag verkligen!!
 
Nu väntrar matte, engelska, historia, Svenska m.f böckerna.
 

Valborg igår

Igår var det valborg, och det firades tillsammans med familjen Svensson. Japp, altså jauu.

RSS 2.0